Hegaldiak / Yolanda Arrieta Malaxetxebarria - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Baporea (SM), 1994)
Istorio honetako protagonista Dori izeneko neska gazte bat da. Eguneroko bere bizitzak ez dio atsegin larregirik ematen, eta hutsune hori betetzeko maitasun eta afektu bila ari da. Horretarako bere "amets" propioetan babesten da, beti komunikazioa eta adiskidetasuna lortu guran. Lagunduko al diote "hegaldiek"?