Hitzak aurkitu merkatuan (Lupa (Librifer), 2002)
Jolasarekin ikasten dugu. Irudi-hitz arteko harremanak, bilduma honetan landuak, lagundu egingo dio haurrari bere lexikoa aberasten, bide batez, inguruko gauzen izenak eta esangurak era jostagarriaz beregana ditzan.