Jaun agurgarria - López Gaseni, Manu; Olariaga, Antton (Iruña : Pamiela, 1993)
Oskar bolada txar bat pasatzen ari da bere orainarteko bizitza laburrean, zergatik eta bere gurasoak banatzeko bidean daudelako. Irudimen mundua sekula baino gehiago piztu zaio oreka bia, nonbait, eta gertatu zaionaren berri idatziz ematea erabaki du.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Dibortzioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak