Tento eta bere laguna - Alcántara, Ricardo ([Euba] : Ibaizabal, 1999)
Tento txakurkumea, 5 urtetik aurrerako haurrentzat pentsatutako bildumaren protagonista dugu. Txakur baten inguruan gertatutako abenturak jasotzen ditu, hala ere, haurrek oso hurretik biziko dituzte abentura hauek beraiek ere bizi izan duten edo biziko dituzten esperientziak kontatzen baitira. Istorio desberdinetan zehar balio diferenteak topa genitzake, hala nola, adiskidetasuna, bizikidetza, tolerantzia, besteenganako errespetua.
0-4 urte (urdina)
Testua bizkaieraz
Keywords: Txakurrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura