Teo liburuaren egunean / [marrazkiak eta testua, Denou, Violeta ; itzulpena, Ormazabal Joxantonio ; ohar didaktikoak, Moreno, Mª Jesús] - Denou, Violeta (Teo eta bere ingurua (Ttarttalo), 2000)
TEO ETA BERE INGURUA Timun Mas -en bilduma bat da, 2 urtetik 7rainoko neska-mutilentzat moldatua. Liburu honen helburua, interesgune ezberdinetatik abiatuz, irakurlearen irudimena suspertzea da. Irakurle gaztea, Teo lagun duela, pertsonaia eta egoera ezberdinekin identifikatuko da eta eguneroko bizitzako gertakizunetan murgilduko da. Bestalde, TEO ETA BERE INGURUNEA saileko liburuek, azkenengo orrialdeetan, badituzte guraso eta irakasleei zuzendutako ohar didaktiko batzuk. Helduek haurrengan hau eguneroko bizitzan inguratzen duten zenbait gauza, gertakizun eta egoerari buruz jakin-mina sortzeko oso egokia izan daiteke ohar didaktikoen gida hau.