Teo eta kirolak - Denou, Violeta; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Bartzelona : Timun Mas, S. A. ; Donostia : Elkar, 1990)
Teok Mundua aurkitzen dau Timun Mas -en bilduma bat da, 2 urtetik 7ra bitarteko umeentzakoa. Liburu honeek irakurlearen irudimena bizkortzen ahalegintzen dira interes-gune desberdinen bidez. Teoren bitartez gorabehara eta pertsonaia ezbardinekin identifikatuko da eta eguneroko bizitzako egoerak bizi izango ditu. Honez gain, Teok mundua aurkitzen dau bildumako liburuak, azken orrialdeetan, Gida Didaktiko bat dabe gurasoei et hezitzaileei, inguruko gauza, jazoera eta partsonaiekazko kuriositatea haurrengan bizkortzeko, lagungarri izan dakioken.
2 urtetik 7ra (urdina)
Keywords: Igeriketa; Kirolak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak