Drogarik ez! - Alcántara, Ricardo; Gusti; Bilbao, Marije; Sarasola, Jose Antonio ([Euba] : Ibaizabal, 1994)
Betiko umore ikutuarekinm, egileak eta marrazkilariak nobela berri hau gehitzen diete ohitura egokiei eta Ingurugiroarekiko Hezkuntzari buruz egin dituzten beste istorioei. Lan hau drogen kontrako deia da. Bertako protagonista Pablo da, mutil potolo atsegina, adiskideak edukitzeko edozer gauza egiteko prest dagoena, baina gai dena, baita ere drogen aurrean ez esateko. Lan hau, drogomenpekotasunen arriskuen aurrean haurrak eta gazteak mentalizatzeko kanpainaren barruan dago.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Drogak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura