Hannoren herensugetxoa - Korschunow, Irina; Knörr, Henrike (1947-2008); Gabán, Jesús (Arrigorriaga : SM, 1995)
Eskolan, Hannoren lagunek barre egiten diote gizena delako. Horrenbeste amorrarazten dute, non ezer ez du ongi egiten, ez ikasten ez jolasten. Etxerako bidean, aulki batean jarririk, marrazten hasten da hondarretan. Bat-batean, marrazkia herensugetxo bat bihurtzen da. Herensugetxoa eta Hanno adiskidetzen dira eta elkarrekin gaindituko dituzte beren konplexuak.
7 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Hanno malt sich einen Drachen
Keywords: Herensugeak; Gainditzea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak