Hannoren herensugetxoa / Irina Korschunow ; [alemanieratik itzulia, Endrike Knörr ; irudiak, Jesús Gabán] - Korschunow, Irina (Baporea., 1995)
Eskolan, Hannoren lagunek barre egiten diote gizena delako. Horrenbeste amorrarazten dute, non ezer ez du ongi egiten, ez ikasten ez jolasten. Etxerako bidean, aulki batean jarririk, marrazten hasten da hondarretan. Bat-batean, marrazkia herensugetxo bat bihurtzen da. Herensugetxoa eta Hanno adiskidetzen dira eta elkarrekin gaindituko dituzte beren konplexuak.