Igel eta Ugel banaezinak - Lobel, Arnold (1933-1987); Kortazar, Jon (Madril : Alfaguara ; Bilbo : Desclée de Brouwer, 1991)
Igel eta Ugelen arteko adiskidetasunak banaezinak egin ditu. Biok batera zaintzen dute larategia, haziak hazten begiratzen dute, pasta gozoak oparitzen dizkiote elkarri, eta Igelek eta Ugelek antzezlerik hoberenak diren antzeztokirik onenez amesten dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Frog and Toad all together
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Igelak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak