Mundu zabaleko ipuinak: Adiskide kuxkuxeroa (Sudango ipuina) - Eizagirre, Pako (Gasteiz)
Orain dela urte mordoa Malenbileko herri batean Ousmian izeneko gazte bat bizi zen. Oso pobrea zen eta herritik alde egin behar izan zuen zorte hobearen bila. Bere herritik urrun, sendo lan egin zuen eta urte batzuen buruan emaztea eta esklaboa erosteko dirua batu zuen...
12 urtetik aurrera
Keywords: Herri ipuinak -- Sudan; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo didaktikoak