Sam-en altxorra - Aretzaga, Mª Teresa; Curto, Rosa María; Pérez Pérez, Txema (Barcelona : Edebé-Giltza, 1998)
Sam zaharra planeta eta asteroideetan zehar dabil bere espaziuntzian. Merkealdian erositako errobota du laguntza bakarra. Samen ametsa noizbait aberats bihurtzeada; baina ez zuen inoiz imajinatuko planeta txiki eta galdu hartan benetako altxorra ezkutatuta egon zitekeenik...
9 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Espazioko hegaldiak; Aingeruak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak