Pol eta Val - Orueta Iturralde, Josetxo; Murillo, Ernesto; Sagastizabal, Joxean (Iruñea : Pamiela, 2007)
Ez dago sinesterik ikasturtearen hasieran gertaturikoa, Perfektuak istripu hartan hil zirelarik. Perfektuak, a ze neskatxak! Ni batekin txora- -txora eginda nengoen. Baina zinez eta benetan istripua neskatxekin trafikatzen zuten sare batek eragin zuen, eta bazen irakasleren bat saltsan. Eskerrak Val, Meca eta hirurok den-dena konpondu genuen. Baina neskekin dudan arazoa, hori... oraindik konpontzeke daukat.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura