Udazken denbora - Pasamar, Concha; Diez de Ultzurrun, Itziar ([Madrid] : Bookolia, 2020)
Denbora isila da, ia beti oin-puntetan joaten da aitzina, ikusezin, eta, orduan, elkarren antza dute egun guztiek. Baina batzuetan bere burua erakutsi nahi izaten du, eta keinuka hasten da goizeko argia aldaraziz, airea leunki ñabartuz. Urtaro berriak natura eta gure ohitura ttipiak antzaldatzen ditu, eta album hau aldaketa horiez mintzo zaigu, une ororen edertasun xume bezain sakonaz ohartu gaitezen.
5 urtetik aurrera (urdina)
Tiempo de otoño
Keywords: Urtaroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak