Sekretu bat daukat__ / [idazlea] Clara Castro Quesada ; ilustratzailea, Javier Gómez-Ferrer ; [itzulpena, Elisabet Egaña eta Nerea Barrutia] - Castro Quesada, Clara (Kranclub, 2020)
Nikolasek sekretu bat dauka. Gaur eskolara itzuliko da denbora asko igaro ondoren. Badaki lagun asko eta milaka abentura dituela zain, baina sentsazio bitxia du eta ez du bere amarengandik aldendu nahi. Bere sekretuak gauzak beste era batera ikusten lagunduko dio. Liburu honek txikiei eta helduei lagunduko die eskolara itzultzeak dakartzan emozioak kudeatzen.