Betizu eta Xangaduko misterioa / [Eusko Jaurlaritz a kultura saila] (Donostia : Baleuko, 2009)
Istripu txiki bat izan ondoren, Betizu eta bere lagunek planeta ezezagun batean hartuko dute lur. Laster, bakarrik ez daudela konturatuko dira. Animalia basati batek planeta menderatu du.
Denontzat
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema