Kaleidoskopio emozionatu egiten da - Ribón, Marta; Delgado, Ana; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2020)
Emozioek ezustean harrapatzen gaituzte beti. Bat-batean, bihotza indarrez taupaka sentitzen dugu eta poztasunetik negarrera igarotzen gara, edo harriduratik haserrera... Adiskidetasun-istorio berezi honek emozio ezberdinak ezagutzen eta denok sentimendu berberak ditugula ulertzen lagunduko dizu.
4-5 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura