Kaleidoskopio emozionatu egiten da / ilustrazioak, Marta Ribón ; [euskarazko testua, Irurk Itzulpenak ; edizio-arduraduna, Ana Delgado] - Ribón, Marta (Ezagutu emozioak (Susaeta), 2020)
Emozioek ezustean harrapatzen gaituzte beti. Bat-batean, bihotza indarrez taupaka sentitzen dugu eta poztasunetik negarrera igarotzen gara, edo harriduratik haserrera... Adiskidetasun-istorio berezi honek emozio ezberdinak ezagutzen eta denok sentimendu berberak ditugula ulertzen lagunduko dizu.