Hirukiak Hirukiak eta Errauskine ; Sandokan ([Barcelona] : Cromosoma ; [Iurreta, Bizkaia] : EITB, Betizu, 2004)
Hirukiak eta Errauskine: Hirukiak gaztelura joan dira eta Errauzkine oso lanpetuta aurkitu dute: neskame sartu da gazteluan, printzearengandik hurbil egoteko. Printzeak Errauskine oso maite badu ere, haren ahizpaorde batekin ezkontzekoa da, gaztelua ez galtzeko, hipotekaturik dauka eta. Neskatoek jai handi bat antolatuko dute ezkontza eragozteko. Sandokan: Amona lo geratu dela eta, Hirukiek txalupa hartu dute osteratxo bat egiteko asmoz. Sorgin Aspertuak, beti zelatan, harrapatu egin ditu eta Sandokanengana bidali ditu. Hirukiak heldu direnean, Sandokan Nyssa printzea Brookerengandik askatzeko borrokan ari da. Neskatoek Sarawak herria askatzen lagunduko diote Sandokani.
Adin guztietako jendearentzat
Euskaraz eta gaztelaniaz.
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema