Hirukiak Bremengo musikariak ; Printzesa eta ilarra (Hirukiak, 2004)
Bremengo musikariak: Sorgin Aspertuak baso-aldera bidali ditu Hirukiak, eta han asto zahar bat ezagutu dute. Astoa oso triste dago, nagusiak traktorea erosi eta orain ez baitu ezertarako behar. Neskatoek abesten entzun diote, eta Bremengo jazz kontzertuan parte har dezan konbentzitu dute. Bideanh beste animalia batzuk elkartuko zaizkie, haiek ere kontzertuan parte hartzeko gogoz. Printzesa eta ilarra: Errege batek, semea benetako printzesa batekin eskontzeko asmoz, erregezko proba bat prestatu du andregagaientzat. Printzeak, berrik, Ilargi printzesa maite du, baina ilargi galdu egin da, inork ezer jakin gabe. Izan ere, Ilargik asko maite du printzea, eta neskame mozorruta gazteluan hasi da lanean.