Sagutxin eta ilargi-arrantza - MatPaille; Moreau, Agathe; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Saguton eta Sagutxin aita-semeak magia truko sinestezin bat egingo dute, eta ustez potxingo batera erori den ilargi zati bat bueltan zerura bidali...
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Tiluron et la pêcheà la lune
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura