Sagutxin eta ilargi-arrantza / [testua] MatPaille ; [ilustrazioak] Agathe Moreau ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - MatPaille (Ttarttalo, 2020)
Saguton eta Sagutxin aita-semeak magia truko sinestezin bat egingo dute, eta ustez potxingo batera erori den ilargi zati bat bueltan zerura bidali...