Gola, katu trapezista - Etxaniz Erle, Xabier; Olano, Josu (Iruñea : Pamiela, 1990)
Golak bere bizia kontatzen digu liburu honetan. Trapezista da eta zintzilika pasatzen ditu orduak. Hau hunkigarria iruditzen zaio, baina une berean bizia baloratzen ikasi du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Hezkidetza; Katuak; Zirkua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak