Oinarrizko erlazio trigonometrikoak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan oinarrizko erlazio trigonometrikoak ikusiko ditugu. Aurreko bideoan aipatu bezala garrantzi handikoa da fisikarentzat. Ondo ulertu behar duzue sinu, kosinu eta tangentearen arteko erlazioa! Animo eta ez izan beldurrik galdetzeko!
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak