Oinarrizko erlazio trigonometrikoak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan oinarrizko erlazio trigonometrikoak ikusiko ditugu. Aurreko bideoan aipatu bezala garrantzi handikoa da fisikarentzat. Ondo ulertu behar duzue sinu, kosinu eta tangentearen arteko erlazioa! Animo eta ez izan beldurrik galdetzeko!