Etxaldeko abentura berriak - Camino, Isabella; Sarasola, Jose Antonio; Lacharron, Delphine (Donostia : Ttarttalo, 2002)
Erreka txiki baten bazterrean kokatuta, mendixka eder batean, Martzelino jaunaren etxealdea dago. Etxaldeko abereak zoriontsu bizi dira bertan. Abereekin batera, abentura zoragarriak biziko dituzu...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Etxe-abereak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak