Etxaldeko abentura berriak / ilustrazioak eta koloreztaketa, Isabella Camino ; testuak, Isabella Camino eta Delphine Lacharron ; itzulpena, Joxe Antonio Sarasola - Camino, Isabella (Ttarttalo, 2002)
Erreka txiki baten bazterrean kokatuta, mendixka eder batean, Martzelino jaunaren etxealdea dago. Etxaldeko abereak zoriontsu bizi dira bertan. Abereekin batera, abentura zoragarriak biziko dituzu...