Animalien kumeak - Gravier, Delphine; Bour, Laura (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Liburu honi esker, haurrek munduari bira emango diote eta haien lehenengo ezagutzak aberastuko dizute.
0-4 urte (urdina)
Les bébés animaux
Keywords: Animaliak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak