Animalien kumeak / [ideia eta testua, Delphine Gravier ; marrazkiak, Laura Bour ... et al.] - Gravier, Delphine (Ttarttalo, 2013)
Liburu honi esker, haurrek munduari bira emango diote eta haien lehenengo ezagutzak aberastuko dizute.