Edurnezuri eta zazpi ipotxak / [itzulpena, Iraide Aparicio ; zuzenketa Molinero, Miren errotulazioa eta moldaketa, Fénix Estudio] (Ipuinik Onenak, 2009)
Edurnezuri printzesa bere jauregian neskame bihurtu da erregina den bere amaorde jeloskorraren eraginez. Printzearen helduerak bere onetik ateratzen du amaordea, eta bekaizkeriak bultzatuta bere aurkari ederra hil behar duela erabakitzen du. Errreginaren amorrutik basoan zehar ihes egiterakoan, Edurnezurik babesa aurkitzen du etxe baten, zazpi ipotx atseginena, Jakintsu, Marmarti, Erromantiko, Mukitsu, Onkote, Loti eta Mututxo. Disney Ipuinik Onenak Bildumak, Disneyreb azken animazio arrakastatsuak komiki ikusgarrietara eramanda eskaintzen dizkizu. Gozatu Disney istoriotik onenekin, formatu onenean!