Mister Popoffen abestia - Otxoa, Julia ([S.l.] : Ibaizabal, 1998)
Mister Popoff hegazkintxoan heltzen da Inork ezagutzen ez dauzn urrutiko Iurretara, gau eta egun ibilten da kantuan bere gitarreagaz, entzunaren entzunez jendea ero huts bihurtu eta aurkitzen dauan guztia jaten hasten da: zuhaitzak, txoriak, lehoiak, erabateko indigestioan; untzi eskerga bat jatorke laguntzera gizaigel, orekari eta neskatilak hanka-makila luzeen gainean...
8 urtetik aurrera (gorria)
8 urtetik 10 era
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Irudimena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak