Mister Popoffen abestia / egilea, Julia Otxoa ; marrazkilariak, Javier Royo eta Patricia Izarra - Otxoa, Julia (Matxinsalto bilduma, 1998)
Mister Popoff hegazkintxoan heltzen da Inork ezagutzen ez dauzn urrutiko Iurretara, gau eta egun ibilten da kantuan bere gitarreagaz, entzunaren entzunez jendea ero huts bihurtu eta aurkitzen dauan guztia jaten hasten da: zuhaitzak, txoriak, lehoiak, erabateko indigestioan; untzi eskerga bat jatorke laguntzera gizaigel, orekari eta neskatilak hanka-makila luzeen gainean...