Angolako ipuinak - Adâo Neto, Pascoal Pedro (Bilbao : Gero Mensajero, 1992)
Pascoal idazle gaztea Angolan jaio zen eta egun batean guregana etortzea erabaki zuen. Eta gure artean zegoela, ideia zoragarria bururatu zitzaion: bere haurtzaroko oroitzapenetarik Angolako jende nagusiei entzundako ipuinak atera eta liburu eder honetan euskaldun guztioi eskaintzea. Liburu honetan Angolako haurrek beren nagusien ahotik oraindik entzuten dituzten bost ipuin aurkituko dituzu.
8 urtetik aurrera
Keywords: Angola- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak