Angolako ipuinak / Pascoal Pedro Adào Neto ; moldatzailea: M. José Rivas ; marrazkiak: José Tellaetxe - Adâo Neto, Pascoal Pedro (Kimutxo ;, 1992)
Pascoal idazle gaztea Angolan jaio zen eta egun batean guregana etortzea erabaki zuen. Eta gure artean zegoela, ideia zoragarria bururatu zitzaion: bere haurtzaroko oroitzapenetarik Angolako jende nagusiei entzundako ipuinak atera eta liburu eder honetan euskaldun guztioi eskaintzea. Liburu honetan Angolako haurrek beren nagusien ahotik oraindik entzuten dituzten bost ipuin aurkituko dituzu.