Zupankapaloak : haur haur sentitzen diren helduentzat edo heldu sentitzen diren haurrentzat - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 1999)
Zer da Zupankapaloak liburua? Bestiarioa edo disparatarioa? Leloen feria edo Jitanjaforen furia? Astoaren arrantza edo ahuntzaren gau erdiko eztula? Basakirtenkeria mintza edo bufonkeria distira? Kale gorrietako blusa edo asfalto beltzeko iragarkien autobusa?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Poesia; Haurrentzako poesia; Errimak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura