Enpresa eta giza eskubideak : ekonomia arduratsu, zuzen eta solidario bateranzko urratsak / koordinazioa eta edukiak, Euskadiko Mugarik gabeko Ekonomilariak; proposamen metodologikoa, Juan Rodríguez Medela, Nayra García González, María del Pilar Tudela Vázquez - Rodríguez Medela, Juan; García González, Nayra; Tudela Vázquez, María del Pilar (: Euskadiko Mugarik gabeko Ekonomilariak, 2018)
Mugarik gabeko Ekonomialariek (MgE) «Ekonomia arduratsu, bidezko eta solidario bateranzko urratsak» Gida Didaktikoa aurkezten dute urte hauetan zehar bildu duten materiala hiru unitate didaktikoetan antolatuz: - Enpresa eta Giza Eskubideak - Ekonomia Sozial eta Solidarioaren ikuspegian erroturiko ekintzailetza - Komunikazioa genero eta Giza Eskubideen ikuspegitik