Ihes-gela hezigarria - Otxoa Iriarte, Otilia; Jakinbai (: Jakinbai, 2020)
Ihes-gela hezigarria gamifikazioaren bidez moduluen edukiak barneratzeko eta taldeen kohesioa lantzeko egokiak dira. Horretarako sortu da, Ihes-gela hezigarriaren gida hau (Eduscaperoom)
Keywords: Gamifikazioa -- Hezkuntza; Ihes-gela -- Hezkuntza; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak