Ihes-gela hezigarria / egileak, Otilia Otxoa - Otxoa Iriarte, Otilia (: Jakinbai, 2020)
Ihes-gela hezigarria gamifikazioaren bidez moduluen edukiak barneratzeko eta taldeen kohesioa lantzeko egokiak dira. Horretarako sortu da, Ihes-gela hezigarriaren gida hau (Eduscaperoom)