Bigarrengo abarrak - Kirikiño (1866-1929) ([Bilbo] : GEU : Santiago Onaindia, 1980)
"Bigarrengo Abarrak" euskarazko ipuin liburua da, Ebaristo Bustintza "Kirikiño" idazle mañariarra hil ondoren 1930ean argitaratutakoa. "Abarrak" lanaren bigarren zatia da, nolabait, eta hura bezala mendebaleko euskara garbizaleaz idatzita dago.
Azaleko izenburua: Abarrak
Liburu honek Bilboko Kirikiño Liburutegiaren laguntza jaso du