Bigarrengo abarrak Kirikiño Bustintza'tar Ebaista - Kirikiño (1866-1929) (GEU : Santiago Onaindia, 1980)
"Bigarrengo Abarrak" euskarazko ipuin liburua da, Ebaristo Bustintza "Kirikiño" idazle mañariarra hil ondoren 1930ean argitaratutakoa. "Abarrak" lanaren bigarren zatia da, nolabait, eta hura bezala mendebaleko euskara garbizaleaz idatzita dago.