Loiolatarra Kirol Elkartea : 75. urteurrena : 1924-1999 = Club Deportivo Loyolatarra : [75] a͡niversario : [1924-1999] - Loiolatarra Kirol Elkartea ([Donostia-San Sebastián] : C.D. Loyolatarra, 1999)
Loiotarra Kirol Elkarteak 75 urte betetzen ditu eta hau ekitaldi programa eta Elkartearen historiari buruzko liburua da.
Ataririk gabeko alea
Izenburua azaletik hartua
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Loiolatarra Kirol Elkartea