Giza-gorputzaren zergatia - Delgado, Consuelo; Novoa, Teresa (Madrid : Susaeta, 2014)
Galdetu diozu inoiz zure buruari zergatik egiten ote du aharrausi? zergatik jartzen zaigun zotina? edo zergatik lokartzen zaizkigun hankak? Liburu honetan gure gorputzari buruzko galdera horiei eta beste askori erantzun ematen diegu.
6-7 urte (Urdina)
Keywords: Giza gorputza- -- Haur eta gazteentzako liburuak