Giza-gorputzaren zergatia / Consuleo Delgadoren testua ; Teresa Novoaren ilustrazioak ; [itzulpena, Iraitz Urkulo] - Delgado, Consuelo (Susaetaren eskutik irakurtzen hasi. 1. maila, 2014)
Galdetu diozu inoiz zure buruari zergatik egiten ote du aharrausi? zergatik jartzen zaigun zotina? edo zergatik lokartzen zaizkigun hankak? Liburu honetan gure gorputzari buruzko galdera horiei eta beste askori erantzun ematen diegu.