Igaraba - Royston, Angela; Kintana, Xabier; Robinson, Bernard (Bilbao : Fher, 1988)
Sorta irudidun honetako liburu bakoitzak, haur txikientzat eginak, animalia baten istorioa eta basoan duen bizitza kontatzen digu; janaria topatzeko eta beste animaliengandik burua zaintzeko zer egiten duten; nola parekatzen diren; nola parekatzen diren, eta kumeak hazteko modua ere bai. Oro har, liburu hauek Naturaren gauza harrigarrien bidean zehar ibiltzen hasteko sarrera ezin hobea eskaintzen dute.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak