Gaztelua - Millet, Claude; Delafosse, Claude; Suarez, Jon; Millet, Denise; Gallimard Jeunesse (Arrigorriaga : SM, 1992)
Gaztelua, Claude eta Denise Millet-ek irudiztatua. Zeharkatu zubi altxakorra eta zatoz gazteluak nolakoak ziren ezagutzera. Begiraiozu zaldunaren armadurari eta adi torneoborrokan. Ikusi nola erasotzen dioten soldatu etsaiek gotorlekuari eta nola erortzen den ziega hondora garaituetako bat. Barruan edo azpian zer dagoen, edota ondoren zer gertatzen den... aurkitzen lagunduko digute orrialde gardenek.
3 - 7 urte bitartekoentzat (urdina)
Jatorrizko izenburua: Le chàteau fort
Keywords: Gazteluak -- -Haur eta gazteentzako libururak; Erreferentzia-materialak