Etxea / irudigilea, Donald Grant ; egileak, Gallimard Jeunesse, Claude Delafosse ; itzultzailea, Jon Suárez Barrutia - Grant, Donald (Mundu harrigarria (SM), 1992)
Etxea, Donal Grant-ek irudiztatua. Badakizu nolakoak diren eskimalen etxeak? Eta indiar, tuareg, indonesiar edo espazioko astronautenak? Aurkitu liburu honetan nola eraikitzen dituzten beren etxeak leku ezberdin askotako biztanleek. Barruan edo azpian zer dagoen, edota ondoren zer gertatzen den... aurkitzen lagunduko digute orrialde gardenek.