80 egunean = (En 80 días) / [gidoia eta zuzendaritza, Jon Garaño eta Jose Mari Goenaga] - Goenaga, Jose Mari; Garaño, Jon (Cameo, 2011)
Axun (Itziar Aizpuru) eta Maitek (Mariasun Pagoaga) eskolan ezagutu eta bion arteko harremanak ezin laguntasunetik baino haratago joan. Bizitzak bananduta, Axun ezkondu egiten da eta Maitek bere benetako sexualitatea ezagutzen du. Berrogeita hamar urte pasa eta gero Donostiako ospitale batean topatu eta lehenengo sentimenduak berpizten dira.