Marigorriren birak - Reid, Sam; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Kokapena, abiadura, azelerazioa lantzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak