Zenbaki-lerroa: osoak - McGarry, Amanda; Blanco, John; Klusendorf, Chris; Totey, Saurabh; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Zenbaki-lerroa ulertzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak