Agur Etxebeste! / [zuzendariak, Asier Altuna eta Telmo Esnal ; gidoia, Asier Altuna, Telmo Esnal, Nagore Aranburu] - Altuna, Asier; Esnal, Telmo; Aranburu, Nagore (Divisa, 2019)
Patrizio Etxebeste "osasun arazoengatik" alkate izateari uztera behartuta dago. Hala ere, udaletxeko agintea ez galtzearren bere emaztea den Maria Luisa izendatuko du herriko lehen emakume alkatea. Maria Luisak bere lana serio hartu eta udaletxeko funtzionamendua goitik behera aldatuko du, ondorioz, bikote erlazioa hankaz gora jarriz.